Wij zijn Benjamin en Margot, getrouwd en trotse ouders van drie dochters, daarbij mogen we ons trotse grootouders noemen van vijf prachtige kleinkinderen.

 

Wat doen wij voor werk?

Wij zijn allebei hoog sensitieve mensen en hebben ons dusdanig ontwikkeld dat wij andere mensen begeleiden op hun levenspad.

Op wat voor manier doen wij dat?

    

 Margot:

 

Met mijn 35 jaar ben ik wakker gemaakt voor mijn taak door mijn overleden vader. Door mijn eigen traumatische ervaringen op te ruimen ben ik steeds meer bij mijn ware Zelf kunnen komen.

Ont-Wikkelen, oude jassen loslaten, de welbekende lagen van de ui afpellen..

 

Naast mijn ervaringsdeskundigheid ben ik van beroep ziekenverzorgster en schoonheidsspecialiste geweest. Later heb ik de opleiding genezend tekenen gedaan, en ben Tekentherapeute. 

Ik mag mij tekenend en helend medium noemen en ben verbonden met de Bron en wordt hierdoor direct geïnspireerd.

 

Ik mag mensen helpen letterlijk lichter te worden door oude energieën op te ruimen zodat zij leren beter bij zichzelf te blijven in het hier en nu.

 

Daarbij word ik naar krachtplaatsen op de aarde geleid om daar codes te activeren. 

Een gedeelte is te lezen onder de kop Spirituele reizen. Wanneer het lukt gaat er meer geplaatst worden.

 

 

Benjamin:

 

Ik ben een persoon die zeer krachtig verbonden is met Moeder Aarde en de elementen en mag mensen begeleiden door ze o.a. mee de natuur in te nemen om zichzelf te helen en zich beter te leren kennen. Dit doe ik met natuurwandelingen, reizen naar Krachtplekken, Zomerweek in de Ardennen, Vison Quest. Ook mag ik mensen begeleiden een eigen healingdrum te maken. Met de Jaarfeesten wordt er een grote Drumcirkel gehouden waar we voor Moeder Aarde en ons zelf mogen drummen. Dit alles rechtstreeks geïnspireerd door het Hogere.