Margot Lit- de Ruiter: tekentherapeute en helend medium

Benjamin Lit:  coach en trainer

www.healingpraktijksirius.com

Tel: 0402411004

BTW nr. 047096135 B01

Kvk-nummer 17082956

 

AVG AlgemeneVerordeningGegevensbescherming 

Uw privacy is van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet en AVG. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies bijhouden, neem dan contact op met ons. 

De volgende gegevens zijn in de database opgeslagen: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, eerste cursus van inschrijving en e- mailadres. Er worden geen 'bijzondere' gegevens zoals geloof, ras, medische en of psychische details opgeslagen. 

De database bevindt zich op een aparte computer die is losgekoppeld van het internet. De database wordt alleen gebruikt door Margot Lit- de Ruiter en Benjamin Lit zelf. 

De gegevens worden gebruikt voor nieuwsbrieven (2-5 per jaar), een aantal nieuwsflitsen (4-8 per jaar) en aparte gerichte selectieve mailingen naar bepaalde cursisten van één of meer bijzondere cursusgebieden. 

Indien u bovengenoemde informatie wenst te blijven ontvangen, hoeft u geen actie te ondernemen. 

Indien u hiermee niet akkoord gaat, vragen wij u vriendelijk om ons dit te laten weten via e-mail; healingsirius@gmail.com Let er op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van een andere persoon, met bijvoorbeeld dezelfde familienaam, aanpassen of verwijderen. 

Voor meer informatie kunt u ook altijd telefonisch contact met mij opnemen via 040-2411004 Wij helpen u graag verder.