Twee dagen voor vertrek was ik op internet iets aan het opzoeken wat te maken had met het labyrint. Ineens had ik de site van het Maria-Labyrint voor me, ik kende deze site niet en voelde heel duidelijk dat wij daar mochten beginnen met de reis. Ben had al een beginroute gepland meteen afzakken naar het zuiden, en dacht dat we bij dit labyrint zouden eindigen, maar het gevoel in mij werd steeds krachtiger en duidelijker en we mochten echt bij dit Labyrint beginnen.

Blij dat ik zo duidelijk geleid word, het was een immens krachtig begin van de reis.

Het Labyrint is gelegd op de vorm van een graancirkel, de levensbloem. De levensbloem is de vorm van de schepping, het goddelijk plan voor Hemel op Aarde of de vijfde wereld van Vrede. Ieder van ons heeft hier prachtige ervaringen aan overgehouden zeker de moeite waard om dit labyrint zelf eens te gaan lopen. 

Daarna kun je door een laan lopen met Sequoiabomen, deze bomen zijn geselecteerd voor het dienen van de mensheid. Deze bomen dragen de energie waarvan jij het effect kan voelen. Loop je hierdoor dan voel je de stilte, de rust, het directe effect op je lichaam. Dit effect kan verschillend uitwerken, voor iedere persoon anders. Door deze laan lopen is goed na het lopen van het labyrint, maar ook gewoon zo tussendoor. Je kunt er gaan zitten, met andere mensen ervaringen uitwisselen, maar vooral ook gewoon genieten van de vogels, planten en de dieren. Deze bomen zijn de basis voor naturagroen wat hier afgeknipt wordt. De werking gebeurt doordat je loopt in een energieveld van het 0 punt. Dit is het veld waarvan de wetenschap dacht dat er niets was, maar waarvan men nu steeds meer de werking ervaart zonder dit te kunnen doorgronden, ontdekken wat het precies is. Deze energie mag zich hier uiten en laten voelen. 

 

Al met al een prachtig begin van onze reis!