Lieve mensen,

Na lange tijd dat ik [Benjamin] moest terugtreden en naar binnen keren om aan mezelf te werken, word ik nu opgeroepen om weer naar buiten te treden en jullie uit te nodigen voor een DRUMCIRKEL

Alles om ons heen, de hele wereld, verandert in een rap tempo. Alle oude volken weten het. Het tijdperk van grote ommekeer is volop bezig en het is voor ons zaak om dit niet in angst maar in Liefde te beleven. 

Verbonden met elkaar, ondersteunen we elkaar met de helende klanken van de Drums en zo maken we  deel uit van een Cirkel binnen grotere cirkels. Wij weven een patroon van bewust Zijn voor vele levens.

 

Zaterdagavond 17 december van 20.00 uur tot 22.00 uur is de Grote Healing Drumcirkel 

De zaal is open vanaf 19.30 uur en de bijdrage is €10 

Locatie: het Cultureel centrum “De Boerderij” 

In Son & Breugel naast sporthal de Bongerd , aan de Asteroidenlaan 2A .[net ten noorden van Eindhoven] 

Met Healing drums, Sjamanen drums, Djembes, handtrommels en ook zonder drum vieren we, in Licht en Liefde, de nieuwe periode van meer verbondenheid met Moeder Aarde en de Krachten van de Kosmos. 

Zuivere, krachtige energie van de Oermoeder zullen wij omarmen en liefdevol toe laten in ons leven. Krachtig afstemmen op ons eigen kompas, zodat we geen angst hebben voor wat komen gaat. Elk apart en toch zo  verbonden, maken we allemaal deel uit van het grote wonder.    

Graag nodigen we jou /jullie uit om deel te nemen aan deze bijzondere bijeenkomst. 

Aanmelden via mail: healingsirius@gmail.com

Hartegroet,  

Benjamin en Margot