Vertrouwen

 

 

 

 

Vertrouwen

 

 

 

 

 

 

Afgelopen tijd  zijn veel mensen door diepe dalen gegaan. Kansen doen zich voor om te transformeren.

Er zijn blokkades opgeworpen in relaties, op het werk en natuurlijk zien we het in landen, in het wereldgebeuren. Hoe hier mee om te gaan? 

 

Alle aspecten in ons zelf komen we tegen. Kunnen we vanuit ons gevoel handelen? Kunnen we onze ego.s achter ons plaatsen? Nemen we beslissingen vanuit ons zelf of luisteren we nog te veel naar de ander? En geven we de ander wel voldoende ruimte om gehoord te worden? 

 

Vele mogelijkheden komen op ons af. Wanneer we ons hart volgen, zetten we stappen, niet wetend waar ons pad naar toe leidt. Onzekerheden komen we onderweg tegen, doe ik het goed? Was dit de juiste keus?  Wanneer we naar ons hart blijven luisteren gaan we langzaam maar zeker merken dat we nieuwe inzichten krijgen en daardoor meer vertrouwen. Ons bewustzijn groeit. 

 

Bij elk ochtendgloren ben ik dankbaar, dankbaar dat ik de vogeltjes hoor, de zon zie schijnen of dat het regent.

Ook al staat de wereld op zijn kop, begrijp ik niet alles, ik blijf dicht bij mij zelf en probeer deze dag opnieuw vanuit mijn hart te leven, vanuit liefde, licht en vertrouwen.