Onrust in de atmosfeer.

Er is veel beweging in de atmosfeer. Het stormt maar dat is het niet alleen. Het is al een hele tijd voelbaar. Er gaan geruchten dat er iets op komst is, en dat zou zomaar eens waarheid kunnen zijn. Het is voelbaar maar wat voelen we dan? Alles wat er nu op aarde gebeurt is voor de mens nieuw en dus ook niet te volgen. De planeten standen, de schumanresonantie, de zonneflairs.


Onrust in onze lijven, vooral wanneer je hoog sensitief bent kun je van alles ervaren wat niet prettig is.

Je kunt allerlei klachten hebben, en elke dag is dit anders. Bij mij zelf giert de energie met dagen door mijn lijf. Onrust. Hoog piepend geluid in de oren. 

Ook de dieren voelen dit, onze hond Ylva laat het ook duidelijk zien wanneer zij er last van heeft. Zij vindt het heerlijk om in het water te spelen, zij kan daar haar spanningen loslaten. Ook maken we haar schoon met Palo Santo. Zij komt hier dan zelf om vragen..


Wat kunnen we doen? In ieder geval goed gronden. Moeder aarde vragen: “Moeder Aarde kun je me helpen aarden zoals ik het nu nodig heb?Voor mij voelt het dan dat Moeder Aarde mij helpt gronden met al mijn lichtlichamen. Ik voel me dan geborgen vanuit de aarde, omhoog rondom mijn lichtlichamen.

Vanuit het hart, de ik Ben energie ervaren en bekrachtigen, ik ben goddelijke energie, ik ben licht en liefde. 

Veel water drinken en rusten wanneer er vermoeidheid speelt. Luister naar je lichaam.

Houd vertrouwen, in liefde en licht. 💚