Waar een wil is, is een weg.

 

Waar een wil is is een weg.

 

Ga je eigen pad, natuurlijk ben je er ook voor andere mensen maar vergeet niet om jouw eigen stappen te zetten. Het is niet gemakkelijk wanneer je gewend bent om er altijd voor de ander te zijn, altijd klaar te staan. Maar op een gegeven moment in je leven kan er iets voorvallen waarbij je weet dat het niet meer de bedoeling is. Dit gebeurt niet van de ene op de andere dag, maar gaat stapsgewijs. Maar dat het duidelijker gaat worden is zeker.

 

 We kunnen niet meer altijd voor de ander zorgen, vooral niet als je jezelf vergeet.

Ben je eigenwijs en je luistert niet dan zal er iets op je pad komen waardoor je wakker geschud gaat worden. Fysiek , emotioneel of mentaal. 

Deze tijd vraagt erom om je eigen weg te volgen, te doen wat jouw gevoel je aangeeft, we kunnen niet terug naar oude patronen, deze zijn aan het oplossen. 

 

Het kan ongemakkelijk voelen, je mag nee gaan zeggen, je krijgt waarschijnlijk reacties.

Emoties komen en gaan, maar diep van binnen weet je, het is goed zo.

Uiteindelijk ga je merken dat je je anders gaat voelen, je komt dichter bij wie jij werkelijk bent en dat kan je gaan verrassen. We zijn zoveel krachtiger dan dat we weten. 

 

Je gaat meer naar jouw intuïtie luisteren, naar je hart. Je durft ook meer naar je hart te luisteren, in het begin is dit spannend, vooral wanneer het hoofd, het denken het overneemt. Je schiet supersnel van de ene gedachte in de andere gedachte, weg van het zuivere antwoord wat in jouw hart aanwezig is. 

Betrap je je zelf hierop kun je heel simpel met de ademhaling en jouw intentie terugkeren naar je hart. Je kunt vanuit je hoofd 7 treden naar het hart nemen, of een glijbaan. Wanneer je de kleur groen gebruikt voor de treden zul je merken dat je snel in het hartchakra gebied bent en zul je meteen rust ervaren. Wanneer je met vragen zit kun je aan jezelf (hogere zelf} de vraag stellen. Het eerste wat als antwoord komt daar kun je op vertrouwen. 

 

De energietekening kun je gebruiken door je er mee te verbinden of je hand erop te leggen. Ik wilde er een foto bij plaatsen maar het was de bedoeling om deze energietekening te maken en erbij te plaatsen. 

Harte💚groet, Margot

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0