Een pad op bezoek in de tuin.

Het is een heerlijk zonnige dag en de temperatuur gaat vandaag flink stijgen, even in de tuin een kopje koffie drinken.

Ik haal de hoes van het tuinzitje en iek!! Daar zit hij weer mijn vriend de pad. Stilletjes maar wel opvallend aanwezig.

Prachtig beestje. Eerst maar even foto maken. 

Nu is het dat dieren ons signalen komen geven, een boodschap waar we nog mogelijk nog geen aandacht aan besteden dus ga ik even de boodschap opzoeken. Ik heb daar een prachtig boek voor van Christiane Beerlandt.

 

Er staat: ontmoet je kikker of pad op je pad dan heeft dit als boodschap:

 

Durf het nieuwe aan te pakken. Laat jezelf geboren worden! Durf een volgende fase in te gaan. Geef jezelf een nieuwe inwijding ook al weet je niet waarheen dit je voeren zal. Stel geen vragen..maar ga...en leef.

Richt je voelsprieten hoog op en ken je terrein. Voel je sterk en klaarwakker alert in jezelf aanwezig. Wees waakzaam en voel wanneer te moeten afschermen, je terrein afbakenen en opspringen wanneer nodig.

Kijk uit en word gewaar. Laat je niet doen.Volg heel consequent en trouw die gevoelsantennes in je. Weet je sterk en veilig beschermd binnen de omtreklijnen van jezelf, van je huid.

Kom op voor jezelf, bescherm jezelf en laat niet bij je binnendringen. Laat elke vezel van je huidoppervlak wakker blijven en goed weten dat jij als 'jij' onkwetsbaar bent wanneer je maar krachtig aanwezig bent in jezelf, wanneer je maar gelooft in je zelfverdedigende automatismen, zonder daarom in achterdocht te vervallen. Jij zorgt gewoon goed voor jezelf. De beschermengel die in je zit is daar altijd. Alleen... val niet in slaap, leef niet in een roes of een droomtoestand, gedrogeerd of onder invloed van wat dan ook. 

Verwijder de tijd en volg je impulsen. Voél waarheen te moeten springen op elk ogenblik, wanneer even te moeten wachten. Voel je veilig en volg je innerlijke klok.

 

De boodschap laat ik even bij me landen.. Dank je wel Pad!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0