Natuurbeleving op de Veluwe

 

 

Wie op een heel nieuwe manier een dag in de natuur wil beleven en voor iedereen die al een keer een natuurbelevingdag heeft mee gemaakt is er nu een vervolg.

 

Iedereen die weer verwondering en betovering in zijn of haar leven wil ervaren is welkom om de natuur op een heel eigen wijze te (her)ontdekken en wel op

 

Zaterdagdag 21-5-2016

 

Deze natuurbelevingdag vindt plaats  in Midden op de Veluwe in de buurt van Hoenderloo.

 

Opnieuw mag ik jullie mee nemen op een tocht door een mooi natuurgebied.

Op deze dag gaan we op een diepere manier contact maken met de natuur, beleven we de volheid van de natuur op een heel nieuwe wijze.

Wat de weergoden voor ons ook in petto hebben, het zal beslist weer een bijzondere dag worden die vol staat met leringen en inwijdingen door Moeder Natuur.

 

Een verdieping in jouw contact met het kleine volk, ( welke bij sommigen beter bekend zijn onder de namen, elfen, gnomen, feeën, etc.), het bomenvolk en bovenal het contact met Moeder Aarde.

 

Zoals meerdere mensen op de Natuurbelevingsdagen hiervoor, in contact mochten komen met deze energieën, zo mag ik ook jullie meenemen naar speciale plekken die de betovering weer in je leven kan brengen.

 

De bijdrage voor deze bijzondere dag is € 45

De dag is van 10.00 uur tot 16.00 uur en wordt afgesloten met een warme maaltijdsoep.  Voor de lunch neem je zelf een lunchpakketje mee.

 

Wat neem je nog meer mee?

Buiten kleding ( o.a. lange broek), wandelschoenen, pen en papier, plastic zak of kussentje om op te zitten en een drinkflesje.

Verder neem je neem je iets mee om in de natuur achter te laten zoals bijv. (gedroogd) fruit, noten, bloemenzaden.

 

Het wordt weer een intensieve dag waarbij het advies is;

Houd de avond vrij om alle indrukken te laten bezinken en te integreren.

Dit is zeker geen overbodige luxe.

 

Aanmelden en informatie via benjamin@2bcoaching.eu

Of via 0630577751 De route naar de plek van samenkomst wordt na aanmelding toegezonden.

 

Voor groepen en/ of bedrijven kunnen er op andere dagen ook besloten natuurbelevingen georganiseerd worden met speciale thema’s.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.